Huurling van Club Brugge maakt meteen indruk: 'Een potentiële leider'

Huurling van Club Brugge maakt meteen indruk: 'Een potentiële leider'

Gepubliceerd: dinsdag 16 juli 2019 om 12:05di 16-07-2019 om 12:05

Club Brugge besloot om dit seizoen geen gebruik te maken van Jeller Van Landschoot. De middenvelder werd door Blauw-Zwart uitgeleend aan het Nederlandse NEC Nijmegen. Daar heeft hij al indruk gemaakt.

In de oefencampagne van NEC liet Van Landschoot al mooie dingen zien, zo meldt De Gelderlander. De middenvelder kon imponeren in de 1-7 gewonnen oefenwedstrijd tegen tweedeklasser DIO'30.

'Zijn linkerbeen is ragfijn. Zo legde hij maandag tegen DIO een bal zo op het hoofd van landgenoot Mathias Bossaerts, die alleen hoefde te knikken om te scoren. Maar het is niet zozeer die trap waarmee Van Landschoot indruk maakt. Het is vooral zijn drive', klinkt het.

'Vanwege zijn aanstekelijke energie geldt de pas 21-jarige Belg als potentiële leider van de eerstedivisieclub', valt te lezen bij het Nederlandse medium.

Rotjaar
De middenvelder hoopt eindelijk speelkansen te krijgen na een rotjaar bij Oud-Heverlee Leuven. "Dat seizoen was mijn eerste grote mentale tegenslag. Ik was de eerste acht duels een belangrijke pion, maar werd er bij tegenvallende resultaten zonder pardon uitgehaald", zegt Van Landschoot.

"Mijn kop heb ik niet laten hangen. In de play-offs stond ik er daardoor weer. Het zegt misschien wel genoeg dat Leuven me dit seizoen wilde houden." Toch koos Van Landschoot voor NEC. "Dit is een stapje hoger. Kijk alleen al naar de accommodatie, naar de individuele aanpak hier", aldus Van Landschoot.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Had hij een kans moeten krijgen bij Club Brugge?

(187 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws