OFFICIEEL: Cools keert terug naar JPL, Eupen haalt ervaren middenvelder

OFFICIEEL: Cools keert terug naar JPL, Eupen haalt ervaren middenvelder

Gepubliceerd: dinsdag 16 juli 2019 om 11:37di 16-07-2019 om 11:37

Jens Cools speelt terug in de Jupiler Pro League. Na een jaartje Cyprus keert hij terug naar ons land, waar hij aan de slag gaat bij KAS Eupen.

Dat kondigt de club zelf aan via de officiële kanalen. De middenvelder heeft zijn handtekening gezet onder een driejarig contract bij de club.

De 28-jarige Cools is vooral bekend van bij Westerlo, waar hij dan ook liefst zes seizoenen actief was. Daarna draaide hij ook nog twee jaar mee bij Waasland-Beveren. Vorig seizoen beleefde hij zijn eerste buitenlandse avontuur bij het Cypriotische Pafos. Daar eindigde hij op een achtste plek in de stand mee.

Vorig seizoen speelde hij 25 wedstrijden in de Cypriotische competitie en was hij goed voor zes doelpunten. Bij Eupen moet hij vooral ervaring bijbrengen binnen het jonge elftal van Beñat San José.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welcome Jens Cools 🍀🐼 KAS Eupen signed three years contract with 🇧🇪 midfield player Jens Cools, coming from Pafos FC. . #transfer #mercato #welcome

A post shared by KAS Eupen (@kaseupenofficial) on

val groot. Eupen zou de middenvelder graag willen binnenhalen, zo vertelt Het Nieuwsblad.

De 28-jarige Cools is vooral bekend van bij Westerlo, waar hij dan ook liefst zes seizoenen actief was. Daarna draaide hij ook nog twee jaar mee bij Waasland-Beveren. Vorig seizoen beleefde hij zijn eerste buitenlandse avontuur bij het Cypriotische Pafos. Met die club eindigde hij achtste van de twaalf ploegen.

Cools heeft nog een jaar contract lopen in Cyprus, maar ziet een terugkeer naar België wel zitten. Vorig seizoen speelde hij 25 wedstrijden in de Cypriotische competitie en was hij goed voor zes doelpunten. Bij Eupen moet hij vooral ervaring bijbrengen binnen het jonge elftal van Beñat San José.

Poll

Is hij een versterking voor Eupen?

(88 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws