Club Brugge wint tegen Union, maar tweede helft was maat voor niks

15-07-2019 20:49 Laatste update: 21:00
9

Maandag oefenden Club Brugge en Union tegen elkaar in Stadion De Taeye. Club Brugge haalde met 3-2 van de ploeg uit Brussel. Alle goals van Blauw-Zwart vielen voor de pauze.

Het was Union dat maandag op voorsprong klom. Na 21 minuten wist Niakité Letica te verslaan. Amper 11 minuten kon Union genieten van haar voorsprong. Mechele kopte de gelijkmaker tegen de touwen.

Na de 1-1 ging het snel. Opnieuw scoorde Club Brugge na een hoekschop. Ditmaal trof nieuwkomer Deli raak. Na een assist van Sobol schoot Amrabat de bal in de kruising, 3-1 aan de rust. Op het uur scoorde Young nog tegen. Het was een van de weinige hoogtepunten van de tweede helft, waarin veel gewisseld werd. Onder meer Peres, Kosssounou, Schrijvers, Vossen, Rezaei en Openda kwamen in de ploeg bij Club Brugge.

Opstelling Club Brugge: Letica - Cools, Mechele, Deli, Sobol - Amrabat, Vormer, Vanaken - Vlietinck, Okereke, Danjuma
Opstelling Union: Kristiansen, Vega, Kandouss, Perdichizzi, Kis, Pinto-Borges, Nielsen, Teuma, Young, Selemani et Niakaté