OPSTELLING: Clement geeft drie zomertransfers een basisplaats tegen Union

OPSTELLING: Clement geeft drie zomertransfers een basisplaats tegen Union

Gepubliceerd: maandag 15 juli 2019 om 18:36ma 15-07-2019 om 18:36

Club Brugge neemt het vanaf 19u op tegen Union Saint-Gilloise. Trainer Philippe Clement start met drie van zijn zomertransfers in de basis.

Karlo Letica staat onder de lat, nadat de Kroaat zowel tegen AZ Alkmaar (5-2) verlies als tegen zijn landgenoten van Lokomotiva Zagreb (1-1) negentig minuten langs de kant zat. Letica krijgt Dion Cools, Brandon Mechele, Simon Deli en Eduard Sobol voor zich. Sobol gooide hoge ogen tegen Lokomotiva Zagreb en mag opnieuw van de start begin. Deli, de andere nieuwkomer, speelde als vervanger van de tegenvallende Odilon Kossounou enkel de tweede helft mee tijdens de laatste oefenpartij.

Het middenveld bestaat met Sofyan Amrabat, Ruud Vormer en Hans Vanaken uit vertrouwede gezichten. Voorin mag Thibault Vlietinck zich bewijzen als rechtsbuiten. Arnaud Danjuma moet vanaf de linkerflank voor dreiging zorgen. Recordtransfer David Okereke maakt als spits het elftal compleet. Okereke begint voor het eerst in de basis en veel ogen zullen gericht zijn op de opvolger van Wesley Moraes.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws