Lustig moet vloek zien te verbreken bij KAA Gent: Ik heb geen verklaring

Lustig moet vloek zien te verbreken bij KAA Gent: "Ik heb geen verklaring"

Gepubliceerd: maandag 15 juli 2019 om 16:30ma 15-07-2019 om 16:30

KAA Gent heeft met Mikael Lustig een brok ervaring naar de Ghelamco Arena gehaald. De 32-jarige Zweed is klaar om een meerwaarde te bieden... ook al konden de andere Zweden van KAA Gent dat absoluut niet.

Met Erik Johansson, Magnus Eriksson, Jacob Rinne en Emir Kujovic heeft KAA Gent geen roemrijk verleden met Zweedse spelers. Eric Smith zit nog bij KAA Gent, maar kan zich voorlopig ook nog niet doorzetten.

"Ik heb gehoord dat de Zweedse spelers hier niet altijd een succes waren. Ik heb geen verklaring, maar ik hoop dat ik mijn stempel kan drukken", zo geeft Lustig aan bij Het Nieuwsblad.

Lustig denkt in ieder geval dat hij een uitstekende keuze heeft gemaakt. "Ik ging ervan uit dat ik bij Celtic zou blijven of zou terugkeren naar Zweden op het moment dat AA Gent me contacteerde. Ik wist weinig over de club, dus informeerde ik bij Erik Johansson. Erik was zeer positief over de club en de stad. Gelukkig is het blauw in de clubkleuren van AA Gent een ander blauw dan dat van de Rangers, de grote rivaal van Celtic", lacht de Zweed.

Poll

Vind jij de komst van Lustig een goede transfer van Gent?

(397 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws