Overmars: Het gaat nu nog om bankgaranties, daar is Ajax altijd heel strikt in

Overmars: "Het gaat nu nog om bankgaranties, daar is Ajax altijd heel strikt in"

Gepubliceerd: maandag 15 juli 2019 om 14:34ma 15-07-2019 om 14:34

Laatste update: maandag 15 juli 2019 om 14:42ma 15-07-2019 om 14:42

Ajax verwacht dat de transfer van Matthijs de Ligt naar Juventus spoedig wordt beklonken. Marc Overmars wacht echter nog op een bankgarantie uit Italië, aldus de directeur voetbalzaken van de Amsterdamse club. In de tussentijd staat Edson Alvarez in de startblokken.

"Het einde van de transfer van Matthijs de Ligt is in zicht", zegt Overmars tegen het Algemeen Dagblad. Ajax is akkoord met Juventus over de transfersom van ongeveer 75 miljoen euro. "Het gaat nu nog om bankgaranties, daar is Ajax altijd heel strikt in. Ik hoop dat het nu snel gaat, maar daar komen ze wel uit. Het zijn Italianen."

Overmars lijkt met de verwachte komst van Edson Alvarez in te willen spelen op het vertrek van De Ligt. De Mexicaanse international staat bovenaan het lijstje. "Dat hangt niet één op één samen met het vertrek van Matthijs de Ligt", verduidelijkt Overmars.

"Edson Alvarez is een speler die er goed bij ons opstaat. Zijn komst zou zomaar kunnen inderdaad. Ik denk dat hij een goede leeftijd heeft, 21 jaar, een vaste international van Mexico is en we kennen hem al langer omdat we hem al een tijdje volgen. Hij heeft een goede ontwikkeling doorgemaakt en kan op meerdere posities uit de voeten."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws