'Club Brugge ziet Zwitsers en Denen strijd aanbinden om overbodige Masovic'

'Club Brugge ziet Zwitsers en Denen strijd aanbinden om overbodige Masovic'

Gepubliceerd: maandag 15 juli 2019 om 14:22ma 15-07-2019 om 14:22

Laatste update: maandag 15 juli 2019 om 14:40ma 15-07-2019 om 14:40

Bij Club Brugge ondergaat voornamelijk het defensieve compartiment een gedaanteverandering tijdens deze transferperiode. Terwijl de vicekampioen al enkele nieuwe verdedigers mocht verwelkomen, pakten onder meer Benoît Poulain (Kaysersispor) en Stefano Denswil (Bologna) hun valiezen. Ook Erhan Masovic mag weg.

De Serviër streek in de zomer van 2017 neer op Jan Breydel, maar in zijn eerste jaar kwam hij niet in actie voor de Bruggelingen. Vorig seizoen mocht Masovic het proberen bij AS Trencin. In Slowakije deed de nu twintigjarige mandekker het naar behoren met veertien basisplaatsen in de competitie.

Die prestaties hebben Club echter niet kunnen overtuigen. Blauw-Zwart kondigde eerder al aan dat Masovic andere oorden mag opzoeken. Volgens Het Laatste Nieuws hebben FC Sankt Gallen en AC Horsens die boodschap begrepen. Beide clubs tonen interesse in de jonge Serviër.

Hoe dan ook zal Masovic een stapje terug moeten zetten deze zomer. Sankt Gallen eindigde als zesde in de Zwitserse Super League, terwijl Horsens als tiende afsloot in de Deense Superliga.

Poll

Wat doet Club best met Masovic?

(173 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws