'Club Brugge ziet Zwitsers en Denen strijd aanbinden om overbodige Masovic'

'Club Brugge ziet Zwitsers en Denen strijd aanbinden om overbodige Masovic'

15-07-2019 14:22 Laatste update: 14:40

Bij Club Brugge ondergaat voornamelijk het defensieve compartiment een gedaanteverandering tijdens deze transferperiode. Terwijl de vicekampioen al enkele nieuwe verdedigers mocht verwelkomen, pakten onder meer Benoît Poulain (Kaysersispor) en Stefano Denswil (Bologna) hun valiezen. Ook Erhan Masovic mag weg.

De Serviër streek in de zomer van 2017 neer op Jan Breydel, maar in zijn eerste jaar kwam hij niet in actie voor de Bruggelingen. Vorig seizoen mocht Masovic het proberen bij AS Trencin. In Slowakije deed de nu twintigjarige mandekker het naar behoren met veertien basisplaatsen in de competitie.

Die prestaties hebben Club echter niet kunnen overtuigen. Blauw-Zwart kondigde eerder al aan dat Masovic andere oorden mag opzoeken. Volgens Het Laatste Nieuws hebben FC Sankt Gallen en AC Horsens die boodschap begrepen. Beide clubs tonen interesse in de jonge Serviër.

Hoe dan ook zal Masovic een stapje terug moeten zetten deze zomer. Sankt Gallen eindigde als zesde in de Zwitserse Super League, terwijl Horsens als tiende afsloot in de Deense Superliga.

No Poll