OFFICIEEL: Lokeren haalt nu ook beste speler uit Tweede Amateurklasse binnen

OFFICIEEL: Lokeren haalt nu ook beste speler uit Tweede Amateurklasse binnen

15-07-2019 13:50 Laatste update: 13:50
3

Sporting Lokeren is volledig onder stoom op de transfermarkt. Geen dag gaat voorbij of de Waaslanders leggen een nieuwe naam vast voor het komende seizoen. Maandag is het de beurt aan Thomas Nzinga.

Die Nzinga is best een opvallende naam, want het voorbije jaar kwam de aanvaller uit in ... de Tweede Amateurklasse. Bij SK Londerzeel presteerde de twintigjarige Nzinga geweldig. Op basis van zijn prestaties werd onze landgenoot verkozen tot beste speler van de competitie. Het Nieuwsblad weet dat die resultaten Lokeren overtuigd hebben.

Maandag legt de aanvaller zijn medische en fysieke testen af op Daknam. Als die verlopen zoals verwacht, tekent hij een contract voor drie seizoenen. Na Jelle Van Damme, Jimmy De Jonghe, Jun Amano, Anel Hajric, Fran Navarro en Francis N’Ganga zou Nzinga aanwinst nummer zeven zijn voor de degradant.

Update 13u50: Nzinga heeft zijn testen blijkbaar met succes doorstaan, want Lokeren heeft de deal nu ook officieel aangekondigd via haar Twitter-kanaal. Zoals verwacht zette de aanvaller zijn krabbel onder een contract dat hem voor drie seizoenen verbindt aan de Wase club.

No Poll