'Brighton informeert bij Racing Genk, nog geen officieel bod uitgebracht'

'Brighton informeert bij Racing Genk, nog geen officieel bod uitgebracht'

Gepubliceerd: maandag 15 juli 2019 om 12:53ma 15-07-2019 om 12:53

Laatste update: woensdag 17 juli 2019 om 19:08wo 17-07-2019 om 19:08

Leandro Trossard koos deze zomer voor een vervolg in de Premier League, maar Sander Berge bewandelt dat pad (voorlopig) niet. Nochtans heeft ook de Noor daar kans toe: Sheffield United zou een bod neergelegd hebben bij KRC Genk. Berge ziet die transfer echter niet zitten.

Het Laatste Nieuws weet dat Sheffield recent een officiële aanbieding op tafel wilde leggen voor Berge. Het goudhaantje van Genk haalt daar zijn neus voor op. Sheffield wist zich vorig seizoen als nummer twee uit de Championship te verzekeren van promotie naar de Premier League. Berge mikt echter hoger dan een promovendus.

Hoeveel Sheffield precies wilde neertellen voor de Noorse international, is niet bekend. Wat wél vaststaat, is dat Genk de hoofdprijs vraagt voor Berge. Dat zou neerkomen op zo'n 25 miljoen euro. Waar de toekomst van Berge dan ligt, is voorlopig koffiedik kijken. Een verlengd verblijf bij Genk lijkt uitgesloten. De voorbije weken haalde de landskampioen al enkele middenvelders in huis ter vervanging.

Update 16/07, 09.16: Het blijft redelijk stil rond Sander Berge. De Noorse middenvelder moet zo’n 25 miljoen euro kosten en de sterkhouder van KRC Genk wees eerder al Sheffield United af. Het Laatste Nieuws meldt dat nu ook Brighton, de Engelse club die ook al Leandro Trossard wegplukte, geïnteresseerd zou zijn.

Update 17/07, 19.08: In Engeland heeft Sky Sports vernomen dat Brighton & Hove Albion bij Racing Genk heeft geïnformeerd naar de vraagprijs van Sander Berge. Volgens Sky Sports is Brighton, dat eerder Leandro Trossard overnam van Genk, echter nog niet overgegaan tot het uitbrengen van een concreet bod.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Zou Sheffield een mooie club zijn voor Berge?

(1060 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws