UPDATE: Onduidelijkheid rond Berahino bij Zulte Waregem: “Ik wil met hem werken”

UPDATE: Onduidelijkheid rond Berahino bij Zulte Waregem: “Ik wil met hem werken”

Gepubliceerd: maandag 15 juli 2019 om 11:20ma 15-07-2019 om 11:20

Laatste update: dinsdag 16 juli 2019 om 09:44di 16-07-2019 om 09:44

Straffe toeren aan de Gaverbeek: Saido Berahino (25) krijgt een week de kans om zich te bewijzen bij Zulte Waregem. Een aanvaller van Stoke City kostte twee jaar geleden nog ruim veertien miljoen euro.

Het Laatste Nieuws meldt dat Stoke af wil van Berahino, die gerust een moeilijke jongen mag genoemd worden. In 2017 betaalden de Engelsen ruim veertien miljoen voor de aanvaller, bovendien werd hij ook opgeroepen voor de nationale ploeg van Engeland.

Bij Stoke kwam Berahino aan amper vijf doelpunten in 56 wedstrijden. Bovendien liet hij zich negatief opmerken. 'Zo zou hij in zeven weken tijd drie keer vader zijn geworden bij drie verschillende vrouwen. En in februari werd de aanvaller in de vroege uurtjes betrapt op rijden onder invloed, nadat hij op de vlucht was voor een bende overvallers', aldus de krant.

Berahino mag dan ook vertrekken bij Stoke, dat overweegt zijn contract te laten ontbinden. De komende tijd komt hij op proef bij Zulte Waregem. Daar krijgt hij misschien wel de kans om zijn carrière nieuw leven in te blazen.

Update 16/07, 09.44: Saido Berahino loopt momenteel proef bij Zulte Waregem, maar Het Laatste Nieuws meldt dat het nog onduidelijk is of hij een vrije speler zal worden. Stoke City wil hem naar verluidt laten gaan, maar nog niets is zeker. Coach Francky Dury ziet het alvast zitten. “Ik heb met hem meer dan een uur gepraat. Hij weet dat hij fouten heeft gemaakt. Ik wil met hem werken”, vertelt Dury.

Poll

Zou hij een aanwinst zijn voor Essevee?

(471 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws