Kompany spreekt Anderlecht-fans toe: Er is geen excuus om niet te supporteren

Kompany spreekt Anderlecht-fans toe: "Er is geen excuus om niet te supporteren"

Gepubliceerd: maandag 15 juli 2019 om 10:00ma 15-07-2019 om 10:00

RSC Anderlecht haalde Vincent Kompany terug naar België. De speler-coach moet paars-wit weer hoogdagen laten beleven. Al rekent Kompany daarvoor ook op de onvoorwaardelijke steun van de Anderlecht-supporters.

De fans van Anderlecht lieten zich vorig seizoen meermaals van hun kleinste kant zien. Kompany rekent erop dat zij zich weer achter het team scharen. "We houden allemaal van dezelfde kleuren. Er is nooit een excuus om niet voor de club te supporteren", citeerde Het Nieuwsblad Kompany.

Kompany hoopt een nieuwe wind te laten waaien bij Anderlecht, maar ook de steun van het publiek is daarbij van groot belang. "Wij als spelers gaan er alles aan doen om te winnen én om mooi voetbal te brengen, maar we hebben de steun van de supporters wel nodig."

Terug hogerop
Op relatief korte termijn wil Kompany met Anderlecht opnieuw meedoen voor de prijzen. "Ik ben teruggekeerd naar deze club met een hongerige maag. Ik wil met deze groep resultaten behalen. Ik wil winnen met deze groep. Ik wil met deze spelers iets moois neerzetten en er het beste uithalen", sprak hij de fans toe.

Poll

Denk jij dat Kompany Anderlecht weer op de rails zal krijgen?

(1371 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws