UPDATE: Lokeren hoopt dit weekend nieuwe middenvelder voor te stellen

UPDATE: Lokeren hoopt dit weekend nieuwe middenvelder voor te stellen

Gepubliceerd: maandag 15 juli 2019 om 09:45ma 15-07-2019 om 09:45

Laatste update: zaterdag 20 juli 2019 om 08:05za 20-07-2019 om 08:05

Sporting Lokeren heeft opnieuw toegeslagen op de transfermarkt, zo weet Het Laatste Nieuws. Maandagochtend legt middenvelder Abdou Diakhate zijn medische testen af. Diakhate speelt momenteel bij Parma, dat hem verhuurt aan de Waaslanders.

Diakhate is een hoog opgeschoten centrale middenvelder (1.93m) die vorig seizoen veertien keer in de selectie zat bij Parma, een club uit de Serie A. Hij mocht echter maar één keer invallen. Bij Lokeren hoopt de Senegalees om aan meer speelminuten te geraken.

Diakhate speelt nog maar een jaar bij Parma, dat hem voor één miljoen euro heeft overgenomen van Fiorentina. De amper twintigjarige middenvelder is al de zevende nieuwkomer die Lokeren deze zomer kan strikken. Eerder kwamen De Jonghe, Hajric, Van Damme, N'Ganga, Navarro en Amano al naar Daknam.

De in België geboren aanvaller Bavon Tshibuabua (27) heeft getest bij Sporting Lokeren, maar hij werd inmiddels doorgestuurd met een onvoldoende.

Update 18/07, 08.30: Volgens Mich Vergauwen van Het Laatste Nieuws stelt Lokeren dra Abdou Diakhate voor als nieuwe speler. De lange middenvelder wordt één seizoen gehuurd (plus aankoopoptie) van het Italiaanse Parma. 

Update 20/07, 08.05: De transfer van Diakhate naar Lokeren is nog altijd niet rond. Volgens Het Laatste Nieuws hopen de Waaslanders daar dit weekend verandering in te brengen. Mogelijk wordt de middenvelder zaterdag voorgesteld op de fandag van Lokeren.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws