Odjidja heeft geen angst voor dure transfers: Dat is het belangrijkste

Odjidja heeft geen angst voor dure transfers: "Dat is het belangrijkste"

Gepubliceerd: zondag 14 juli 2019 om 23:15zo 14-07-2019 om 23:15

De Belgische topclubs hebben deze zomer al heel wat dure transfers gedaan, maar KAA Gent is een uitzondering. Daar doet het bestuur het nog rustig aan, maar Vadis Odjidja vindt dat geen slechte zaak.

De kersverse aanvoerder van de Buffalo's is niet bang voor die grote aanwinsten. "Er zijn bij andere clubs nog spelers gekocht die heel veel geld hebben gekost en die uiteindelijk niet veel hebben meegedaan of niet hebben bijgedragen tot succes. Het allerbelangrijkste is dat je een ploeg hebt die goed samenhangt", vertelt hij bij Het Laatste Nieuws.

"Het beste bewijs is dat Genk vorig jaar weinig transfers heeft gedaan, maar toch succes heeft gekend met de ploeg die ze gesmeed hadden. Dat er iemand tussenloopt van zeven of tien miljoen, wil vaak niks zeggen. Ik maak me daar niet zoveel zorgen over, ik kijk vooral naar onszelf. Beter doen dan vorig seizoen, zal niet heel moeilijk zijn."

Voorzitter Ivan De Witte en manager Michel Louwagie praten over de top drie. "Zij zijn de bazen, wij voeren uit wat zij van ons verwachten. Ik zie ons daar wel toe in staat", geeft Odjidja nog mee.

Poll

Gaat KAA Gent de top drie halen?

(633 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws