Update: Verschueren bevestigt uitgaande transfer: 'Kara Mbodji naar Qatar'

Update: Verschueren bevestigt uitgaande transfer: 'Kara Mbodji naar Qatar'

Gepubliceerd: zondag 14 juli 2019 om 16:51zo 14-07-2019 om 16:51

Laatste update: zondag 14 juli 2019 om 21:10zo 14-07-2019 om 21:10

Kara Mbodji was zondag niet aanwezig tijdens de fandag. De Senegalese verdediger wordt al langer gelinkt aan een transfer. Michaël Verschueren bevestigde dat die er snel zal komen.

"Hij is op weg naar de uitgang", vertelde de sportief directeur van paars-wit aan Het Laatste Nieuws. "Het gaat om een definitieve transfer, maar ik moet nog een paar gesprekken voeren. Om welke club het gaat, kan ik niet zeggen."

De 29-jarige Kara werd vorig seizoen uitgeleend aan het Franse Nantes, maar na enkele maanden keerde hij al terug naar Brussel. Nu is de verdediger dus definitief op weg naar de uitgang door de komst van Vincent Kompany.

De Senegalees werd in de zomer van 2015 door Anderlecht weggeplukt bij KRC Genk. Hij speelde 114 wedstrijden in het paars-witte shirt. Daarin maakte hij zeven doelpunten.

Update 21.10 uur: Michaël Verschueren weigerde te vertellen waar Kara Mbodji volgend seizoen aan de slag gaat, maar La Dernière Heure is meer te weten gekomen. Volgens de Franstalige krant is de Senegelese verdediger op weg naar Qatar.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws