L'Equipe: TV-spelletje heeft zware gevolgen, Marseille zet Rami op straat

L'Equipe: TV-spelletje heeft zware gevolgen, Marseille zet Rami op straat

Gepubliceerd: zondag 14 juli 2019 om 15:00zo 14-07-2019 om 15:00

Laatste update: maandag 12 augustus 2019 om 23:10ma 12-08-2019 om 23:10

Adil Rami heeft zich nog dieper in de nesten gewerkt. Volgens de lokale krant La Provence deed de verdediger mee met een spelshow op de Franse televisie, terwijl hij zich ziek had gemeld bij zijn club Olympique Marseille.

Twee dagen na de competitiezege van Marseille op Toulouse (18 mei), waarin hij 78 minuten op het veld stond, belde Rami de club op met de mededeling dat hij niet kon komen trainen vanwege een griepje. De verdediger ging vervolgens niet in bed liggen, maar reisde af naar Charente-Maritime om mee te doen aan de spelshow Fort Boyard.

Op het programma stond onder meer een moddergevecht. Rami deed doodleuk mee, ondanks zijn 'ziekte'. De toenmalige trainer Rudi Garcia was er niet van op de hoogte. Pas na het seizoen hoorde Garcia van Rami's kuren. Toen Garcia besloot Rami ermee te confronteren, voerde de verdediger trieste familie-omstandigheden aan.

Het is niet de eerste keer dat Rami negatief in het nieuws komt. Onlangs beschuldigde zijn ex-vriendin Pamela Anderson hem van mishandeling. Door een 'intern onderzoek' van Marseille is hij sinds de zomer niet meer welkom op de training van de Franse club.

Update 12/08, 23.10: Volgens L'Equipe is Rami (bijna) een transfervrije speler. Marseille kon volgens de krant niet lachen met de deelname van Rami aan het TV-programma Fort Boyard. De club stuurde hem een opzeggingsbrief op. De 33-jarige verdediger wordt grove nalatigheid verweten. De club wil het contract van Rami dat nog tot 2021 loopt om die reden verbreken.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws