OFFICIEEL: Valencia betaalt 14,5 miljoen én aanvaller voor goaltjesdief

OFFICIEEL: Valencia betaalt 14,5 miljoen én aanvaller voor goaltjesdief

Gepubliceerd: zondag 14 juli 2019 om 13:48zo 14-07-2019 om 13:48

Valencia heeft zich versterkt met Maxi Gomez. De Uruguayaanse aanvaller (22) komt voor ettelijke miljoenen over van competitiegenoot Celta de Vigo.

Valencia bevestigt de transfer zondag via de officiële kanalen. Gomez heeft zijn handtekening gezet onder een vijfjarig contract. In de overeenkomst is een gelimiteerde afkoopsom van 140 miljoen euro opgenomen. Volgens Spaanse media maakt Valencia een slordige 14,5 miljoen euro over naar Celta de Vigo. Bovendien bewandelt aanvaller Santi Mina de omgekeerde weg.

De laatste dagen was er in Spanje en Engeland het nodige te doen om de toekomst van Gomez. De Uruguayaan leek op weg naar West Ham, nadat Celta een Engels miljoenenbod had geaccepteerd. Gomez gaf echter de voorkeur aan een binnenlandse transfer. Gomez was het afgelopen seizoen in 35 competitiewedstrijden goed voor dertien doelpunten en vijf assists. Zijn Celta-contract liep nog drie jaar door.

Valencia trok deze zomer ook al de portemonnee voor Jasper Cillessen, die voor 35 miljoen euro overkwam van FC Barcelona.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws