De hype is Real: Marca kan niet slapen door en voor Hazard

De hype is Real: Marca kan niet slapen door en voor Hazard

Gepubliceerd: zondag 14 juli 2019 om 12:34zo 14-07-2019 om 12:34

Laatste update: zaterdag 20 juli 2019 om 08:50za 20-07-2019 om 08:50

Officieel is het nog niet, maar volgens Marca is het rugnummer van Eden Hazard bij Real Madrid bekend. De Rode Duivel gaat komend seizoen in Spanje met het rugnummer 23 spelen.

Bij Chelsea droeg Hazard het rugnummer 10. Dat had hij ook graag bij Real Madrid gehad, maar Luka Modric was daar niet voor te vinden. De Gouden Bal wilde zijn rugnummer niet afgeven aan de grote zomeraankoop van Real Madrid.

Naast het nummer 10 werd ook het nummer 7 gelinkt aan Hazard. Maar dat staat momenteel nog op het shirt van Mariano Díaz. Die aanvaller mag Real Madrid verlaten, maar zijn nummer wil hij voorlopig niet kwijt.

Daarom zou Hazard nu kiezen voor het rugnummer 23. Ook David Beckham speelde met dat nummer bij Real Madrid. Ook Hazards held basketballer Michael Jordan speelde jarenlang met het rugnummer 23. Afgelopen seizoen droeg bij Real Madrid Reguilon 23.

Update 20/07, 08.50: Vannacht is het eindelijk van dat, dan debuteert Eden Hazard in het shirt van Real Madrid. Bij Marca kunnen ze niet wachten op de eerste minuten van de Rode Duivel bij de Koninklijke. '50 jaar geleden bleven we op om de eerste man op de man te zien. Nu blijven we wakker voor het debuut van Hazard', aldus de Spaanse sportkrant. Tegen Bayern München krijgen we ook voor de eerste keer het rugnummer van Hazard bij Real Madrid te zien. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws