Icardi-quotes duiken op: 'Blijf hier nog twee jaar, pak salaris en vertrek niet'

Icardi-quotes duiken op: 'Blijf hier nog twee jaar, pak salaris en vertrek niet'

Gepubliceerd: zondag 14 juli 2019 om 12:15zo 14-07-2019 om 12:15

Mauro Icardi heeft naar verluidt woest gereageerd op zijn uitsluiting bij Internazionale. De Italiaanse krant La Repubblica claimt over quotes te beschikken van de Argentijnse spits, die zaterdag uit de selectie werd gezet.

De Italiaanse media geven uitgebreid aandacht aan de soap, maar La Repubblica gaat nog een stapje verder. "Ik blijf hier nog twee jaar (zolang duurt zijn contract nog, red.), pak mijn salaris en ga helemaal nergens heen", zou Icardi hebben gezegd. Het is geen geheim meer dat Icardi en Inter niet meer door een deur kunnen. Het lijkt er sterk op dat de spits deze zomer vertrekt uit Milaan.

Juventus moet zijn volgende bestemming worden en kan weleens de lachende derde worden. Omdat Inter niet van plan is om nog gebruik te maken van Icardi, zal zijn transferwaarde alleen maar dalen. Daardoor kan Juventus hem voor een relatief laag bedrag ophalen uit Milaan. Vorig seizoen wilde Inter nog 110 miljoen euro voor Icardi hebben. 

Inter maakte zaterdag bekend dat Icardi niet meegaat op trainingskamp naar Azië en terug is gestuurd naar het trainingscomplex van de club. De clubleiding maakte eerder al bekend dat Icardi en Radja Nainggolan niet meer voorkomen in de plannen van de club.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws