Neymar verrast: 'Toen we van PSG hadden gewonnen, werden we helemaal gek'

Neymar verrast: 'Toen we van PSG hadden gewonnen, werden we helemaal gek'

Gepubliceerd: zondag 14 juli 2019 om 08:15zo 14-07-2019 om 08:15

Neymar lijkt zich nog wat minder populair te hebben gemaakt bij de fans van Paris Saint-Germain. De Braziliaanse aanvaller noemt de 'Remontada' van FC Barcelona tegen de Parijzenaars in 2017 als een van de bijzonderste momenten in zijn loopbaan.

Gevraagd naar zijn mooiste voetbalmomenten noemt Neymar de gouden medaille op de Olympische Spelen van Rio de Janeiro in 2016 én de fameuze 6-1 overwinning van Barça op PSG. "Toen we die zesde goal maakten tegen Paris Saint-Germain, zoiets had ik nog nooit gevoeld… Het was ongelooflijk", laat Neymar weten aan Oh My Goal.

De Remontada zorgde ook meteen voor zijn favoriete kleedkamermoment. "Toen we in Barcelona van Paris Saint-Germain hadden gewonnen, werden we allemaal helemaal gek. Het was het best mogelijke gevoel voor ons", stelt de 27-jarige ster, van wie het geen geheim is dat hij terug wil keren naar Barcelona. Hij zou zelfs een transferverzoek hebben ingediend.

PSG haalde onlangs in een statement uit naar Neymar, omdat hij niet kwam opdagen voor de eerste training. Technisch directeur Leonardo gaf vervolgens toe dat de Braziliaan mag vertrekken, mits de juiste prijs wordt betaald.

Poll

Denk jij dat Neymar terug naar Barça gaat?

(116 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws