Ex-speler van Club Brugge krijgt belangrijke functie bij Genk

Ex-speler van Club Brugge krijgt belangrijke functie bij Genk

Gepubliceerd: zaterdag 13 juli 2019 om 23:31za 13-07-2019 om 23:31

KRC Genk wil steeds vaker inzetten op de jeugd. Daarvoor heeft het dus ook een uitgebreide staf nodig. Met Jochen Janssen heeft het alvast een bekende naam in huis gehaald.

Genk meldt via de officiële kanalen dat Janssen voortaan voor de landskampioen zal werken. De ex-profvoetballer wordt bij Genk hoofdverantwoordelijke van de jeugdscouting.

'Wij melden dat Jochen Janssen aangesteld is als nieuwe hoofdverantwoordelijke van de jeugdscouting. Jochen is een 43-jarige Limburger die als speler o.a. uitkwam voor Club Brugge, Lommel SK, en Austria Wien. Samen met Dirk Schoofs en het volledige scoutingteam zullen we als club er voor zorgen dat de instroom van nieuw talent steeds van een hoog niveau blijft', schrijft Genk.

Janssen kent het voetbalwereldje maar al te goed. De spits begon aan zijn carrière bij Lommel SK. Daarna kwam de aanvaller uit voor verschillende clubs, waaronder KVC Westerlo, Club Brugge, Austria Wien, RKC Waalwijk, STVV, FC Den Bosch, KSVK United, Bocholter VV en uiteindelijk KSK Hasselt. Afgelopen seizoen was hij bij Lommel nog sportief en commercieel adviseur.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws