Sels wint met Strasbourg tegen Standard, zorgen over geblesseerde Oulare

13-07-2019 19:25 Laatste update: 19:34
1

Zaterdag heeft Standard een oefenwedstrijd tegen Racing Club de Strasbourg verloren. Matz Sels en zijn ploeggenoten haalden het met 0-2. Standard zag al in de eerste helft Obbi Oulare geblesseerd uitvallen.

In de eerste helft nam Standard het doel van Sels een paar keer onder vuur, maar de vierde doelman van de Rode Duivel hield tegen de Rouches zijn netten schoon. Aan de andere kant slaagde Bodart daar niet in. Na een kwartier moest de doelman van Standard zich omdraaien. Ajorque benutte immers een strafschop.

Na de 0-1 kwam er nog slechter nieuws voor Standard. Oulare viel geblesseerd uit. Hij leek een blessure aan de linkerdij te hebben. Cop kwam Oulare na 26 minuten al vervangen. Die Cop kreeg de kans op de gelijkmaker, maar Sels hield de 1-1 van het bord.

In de tweede helft in Seraing bracht Preud'homme nagenoeg een nieuwe ploeg op het veld. Die kon het tij niet keren. Ajorque zette de 0-2 eindstand op het bord.

Opstelling Standard in de eerste helft: Bodart, Vojvoda, Laifis, Kosanovic, Gavory, Cimirot, Halilovic, Boljevic, Lestiennem Emond en Oulare
Opstelling Standard in de tweede helft:  Gillet, Vojvoda, Kosanovic, Pocognoli, Bastien, Amallah, Boljevic, Gavory, M. Carcela, Limbombe en Čop