UPDATE: 'Blessure van Oulare lijkt mee te vallen'
Foto gemaakt tegen FK Oleksandria

UPDATE: 'Blessure van Oulare lijkt mee te vallen'

Gepubliceerd: zaterdag 13 juli 2019 om 19:02za 13-07-2019 om 19:02

Laatste update: maandag 15 juli 2019 om 23:40ma 15-07-2019 om 23:40

Zaterdag oefende Standard tegen RC Strasbourg. Voor Obbi Oulare duurde de match amper 26 minuten. Toen viel de aanvaller geblesseerd uit.

Oulare mocht samen met Bodart, Vojvoda, Laifis, Kosanovic, Gavory, Cimirot, Halilovic, Boljevic, Lestienne en Emond in de basis starten. Helaas voor de aanvaller verdween hij al vroeg richting de kleedkamers. Oulare leek last te hebben van een blessure aan zijn linkerdij. Hij vroeg onmiddellijk een wissel aan. Duje Cop kwam hem vervangen.

Al heel zijn loopbaan wordt Oulare achtervolgd door blessureleed. Vorig seizoen kwam hij op huurbasis amper uit voor Standard. Toch beslisten de Rouches hem definitief in te lijven. Een nieuwe blessure zou natuurlijk vlak voor het seizoen een nieuwe, zware domper voor Oulare betekenen.

Update 15/07, 23.40: De blessure van Oulare valt mogelijk mee. Dat meldt  La Dernière Heure. Volgens de Waalse krant gaat het slechts om een kleine spierblessure. Deze week zal de aanvaller individueel trainen. Begin volgende week wordt zijn toestand herbekeken, maar in Luik gaat men er niet vanuit dat Oulare lang aan de kant zal blijven. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws