Ik ben ervan overtuigd dat Rezaei zal slagen bij Club Brugge

"Ik ben ervan overtuigd dat Rezaei zal slagen bij Club Brugge"

13-07-2019 18:30
10

Club Brugge haalde afgelopen zomer Kaveh Rezaei in huis. De Iraniër kwam toen voor een recordsom over van Charleroi. Overtuigen wist hij nog niet, al gelooft men bij de Carolo's nog steeds dat hij zal doorbreken bij Blauw-Zwart.

Bij Charleroi was hij één van de grote sterkhouders, die status heeft hij nog niet bij Club Brugge. Mehdi Bayat, sterke man van Charleroi, gelooft echter in de spits. "Ik ben ervan overtuigd dat hij zal slagen onder Clement. Je moet niet vergeten dat hij niet zo lang geleden nog de recordtransfer van Brugge was. Een terugkeer naar Charleroi is dan ook een utopie", gaf hij aan bij Le Soir.

Philippe Clement geeft de spits in de voorbereiding alvast genoeg kansen om hem te overtuigen. Ook tegen Lokomotiva Zagreb kreeg Rezaei opnieuw een basisplek van de coach van Club Brugge. Ook in die partij wist hij amper te overtuigen. Met de komst van David Okereke en de aanwezigheid van onder andere Jelle Vossen en Loïs Openda zijn de plekjes voorin ook bijzonder duur bij Club Brugge.