OFFICIEEL: Berg (32) gaat voetballen in Rusland

OFFICIEEL: Berg (32) gaat voetballen in Rusland

Gepubliceerd: zaterdag 13 juli 2019 om 13:53za 13-07-2019 om 13:53

FK Krasnodar heeft Marcus Berg gecontracteerd. De Zweedse spits tekende een meerjarig contract bij de nummer vijf van het afgelopen seizoen.

Meerdere media maakten afgelopen week al melding van de aanstaande deal, die nu dus officieel is. Berg (32) zat zonder club na zijn vertrek bij Al-Ain. Daarvoor speelde hij voor Panathinaikos en Hamburger SV.

Hij speelde in totaal één seizoen voor PSV, dat hem huurde van HSV. Zijn avontuur in Eindhoven was geen succes. In 25 Eredivisie-wedstrijden scoorde hij acht keer. Hij werd na een doelpuntloze periode op de bank gezet door Fred Rutten.

FC Groningen verkocht de Zweedse international in 2009 voor een aantal miljoenen aan HSV. Nadat Berg vanuit Eindhoven terugkeerde naar Duitsland, speelde hij nog twee seizoenen voor HSV, waarna hij in de zomer van 2013 tekende in Griekenland.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws