UPDATE: Lukaku hint dat hij volgende week een transfer gaat maken

UPDATE: Lukaku hint dat hij volgende week een transfer gaat maken

13-07-2019 13:16 Laatste update: 14-07-2019 11:49

Zaterdag speelt Manchester United vriendschappelijk tegen Perth Glory. Tegen de Australiërs komt Romelu Lukaku niet in actie, maar volgens manager Ole Gunnar Solskjær heeft dat niks met transferitis te maken.

Solskjær liet weten dat Lukaku met een kleine blessure sukkelt. “Woensdag zal hij weer van de partij zijn”, aldus de manager van Manchester United. Woensdag speelt United tegen Leeds United als voorbereiding op het aankomende seizoen.

Ook Victor Lindelöf, Eric Bailly en Lee Grant missen ook door omstandigheden de match van Manchester United tegen Perth Glory.

Inter probeert nog altijd om Lukaku aan te trekken, maar Manchester United blijft doorvragen voor de Rode Duivel. Beide partijen spraken al officieel met elkaar, maar een deal blijft voorlopig uit.

Update 13/07, 18.00: Er blijft inmiddels gespeculeerd worden over de toekomst van Lukaku. Op zijn persconferentie zaterdag kwam Ole Gunnar Solksjaer met meer uitleg. "Jullie zullen volgende week meer weten. Maar momenteel zijn er nog geen aanbiedingen gekomen die we overwegen."

"Er zijn veel speculaties, maar Lukaku zal woensdag gewoon fit zijn. Hij trainde vrijdag nog mee met de ploeg, vandaag was het niet zinvol om het te riskeren."

Update 13/07, 19.20: Ook Lukaku reageerde op een mogelijke transfer. Na de match tegen Perth Glory zei hij tegen de aanwezige journalisten volgens Manchester Evening News: "Gasten, volgende week weten jullie meer." De transfer van Lukaku naar Inter lijkt dus een kwestie van dagen.