'Lokeren kondigt twee handtekeningen aan én maakt investeerders bekend'

'Lokeren kondigt twee handtekeningen aan én maakt investeerders bekend'

13-07-2019 10:15
3

Sporting Lokeren organiseerde vrijdag haar sponsoravond in het Daknamstadion. Daar kwam kersvers voorzitter Louis de Vries met leuk nieuws. Naast de mede-aandeelhouders kondigde hij ook twee aanstaande handtekeningen in.

Zo weet Het Laatste Nieuws dat Glen De Boeck ook de komende drie seizoenen trainer is van Lokeren. De Boeck zet eerstdaags zijn handtekening onder een overeenkomst tot 2022. De Lokeren-coach had al even zijn woord gegeven, maar nu zit dus ook de officiële bevestiging eraan te komen.

Daarnaast blijft ook Killian Overmeire trouw op post bij Lokeren. De Lokerse kapitein, die in alle competities samen al 485(!) officiële wedstrijden speelde voor de Waaslanders, tekent een nieuw contract tot 2021. Daarmee vist Cercle Brugge achter het net, die hem graag in huis wilde halen.

Kapitaalkrachtige investeerders
Lokeren-voorzitter de Vries maakte tevens de mede-aandeelhouders van Lokeren bekend. Het gaat om zijn vrouw Daniëlle De Laet, Wilhelmus Janssen, Eugène van Koppen (privaat bankier), sportief directeur Eric Verhoeven en Joris Van Thillo (Persgroep).