'Club Brugge speelt bleke match, tweetal nieuwkomers deed het voortreffelijk'

'Club Brugge speelt bleke match, tweetal nieuwkomers deed het voortreffelijk'

13-07-2019 08:11
5

Club Brugge nam het vrijdag op tegen het Kroatische Lokomotiva Zagreb en wist andermaal niet te overtuigen: 1-1. Philippe Clement bracht in Deinze drie aankopen aan de aftrap. Het Laatste Nieuws zag twee nieuwkomers imponeren en de andere zomeraanwinst flink tegenvallen.

De Oekraïense international Eduard Sobol deed het naar verluidt uitstekend op de linksback, terwijl het Senegalese toptalent Amadou Sagna indruk maakte op de flank. Dissonant was centrumverdediger Odilon Kossounou.

'In een zwakke eerste helft deden Sobol en Sagna het voortreffelijk, maar viel Kossounou vooral in negatieve zin op. De Ivoriaan veroorzaakte op slag van rust ook nog een strafschop, waaruit de Kroatische middenmoter de openingsgoal van Vanaken ongedaan maakte', klinkt het in het matchverslag.

In de tweede helft zag het publiek met Simon Deli en David Okereke de opvolgers van Stefano Denswil en Wesley Moraes hun opwachting maken. Recordtransfer Okekere kreeg een luid applaus bij zijn entree. Minder enthousiast waren de reacties op Kaveh Rezaei, voorheen de duurste transfer uit de clubgeschiedenis.