Souquet mag na één seizoen weg bij KAA Gent: Iedereen moet tevreden zijn

Souquet mag na één seizoen weg bij KAA Gent: "Iedereen moet tevreden zijn"

Gepubliceerd: zaterdag 13 juli 2019 om 07:20za 13-07-2019 om 07:20

Laatste update: zaterdag 13 juli 2019 om 07:49za 13-07-2019 om 07:49

Het heeft er alle schijn van dat de samenwerking tussen KAA Gent en Arnaud Souquet beperkt blijft tot slechts één seizoen. De Franse rechtsback heeft toestemming gekregen om uit te kijken naar een andere club.

Souquet bevestigde het nieuws tijdens de stage in het Nederlandse Wageningen. "Het bestuur, tevreden van mijn prestaties, heeft me de ­toestemming gegeven voor een transfer deze zomer. Maar dat wil niet zeggen dat ik tegen elke prijs zal vertrekken. Iedereen moet tevreden zijn opdat ik zou weggaan", geeft hij mee aan RMC Sport.

Er zou vanuit zijn vaderland belangstelling zijn van Racing Strasbourg, maar daar Souquet niet van op de hoogte. "Het kan dat ze me volgen, maar ik heb geen enkel aanbod. Niet van Strasbourg, niet van een andere club", reageert Souquet.

De 27-jarige Souquet werd vorige zomer als opvolger van Thomas Foket naar de Ghelamco Arena gehaald. Gent betaalde drie miljoen euro aan Olympique Nice en gaf Souquet een contract tot medio 2022. Hoewel Souquet tot 36 optredens kwam, wist hij nimmer een onuitwisbare indruk te maken.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Is Souquet voor jou een tegenvallende transfer gebleken?

Ja
57%
Nee
43%
(198 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws