Club Brugge blijft steken op een gelijkspel in magere oefenwedstrijd

Club Brugge blijft steken op een gelijkspel in magere oefenwedstrijd

Gepubliceerd: vrijdag 12 juli 2019 om 20:45vr 12-07-2019 om 20:45

Laatste update: vrijdag 12 juli 2019 om 23:04vr 12-07-2019 om 23:04

Club Brugge heeft vrijdagavond een oefenpot gespeeld tegen Lokomotiva Zagreb. Op het veld van KMSK Deinze bleef het steken op 1-1.

Lokomotiva Zagreb werd vorig seizoen zesde in de Kroatische competitie. Philippe Clement werkt stilaan toe naar een basiselftal en bracht dan ook heel wat sterkhouders op de been. De vaste driehoek Rits-Vormer-Vanaken stond op het middenveld, met Mata-Mechele-Kossounou-Sobol achter zich. Sagna, Danjuma en Rezaei waren de drie spitsen.

Club Brugge kwam via Danjuma en Vormer wel aan enkele kansjes, maar moest wachten tot ver in de eerste helft voor een goal. Mata gaf een knappe voorzet aan Vanaken en die kopte recht in de kruising. Lang duurde die voorsprong niet, want na hands van Kossounou maakten de Kroaten gelijk vanop de stip.

In de tweede helft volgden een resem vervangingen, wat het tempo duidelijk niet ten goede kwam. Ook aanwinsten Deli en Okereke mochten hun eerste speelminuten maken voor Club Brugge. Het veranderde uiteindelijk niets aan de stand. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws