'Deschacht gaat gesprek aan met club uit de Eerste Amateurklasse'

'Deschacht gaat gesprek aan met club uit de Eerste Amateurklasse'

Gepubliceerd: vrijdag 12 juli 2019 om 19:00vr 12-07-2019 om 19:00

Olivier Deschacht denkt op zijn 38e nog niet aan stoppen. Deschacht wil graag nog een jaar door, maar nadat zijn contract bij Lokeren niet verlengd zit de ex-Rode Duivel zonder club. KMSK Deinze is de volgende ploeg die een concrete poging voor Deschacht waagt, zo weet Het Nieuwsblad.

Deschacht had de afgelopen periode tot tweemaal toe een gesprek met Oud-Heverlee Leuven, maar de gewezen Anderlecht-verdediger legde het aanbod van de club uit 1B naast zich neer. Naar verluidt had dit een praktische reden. Deschacht zou tussen het Gentse en Leuven teveel files hebben gevreesd.

De routinier had ook een aanbod van KV Kortrijk op zak. Deschacht kon bij de Veekaa aan de slag als rechterhand van hoofdcoach Yves Vanderhaeghe. Zoals gezegd wil Deschacht echter zeker nog een jaar voetballen.

Het Nieuwsblad meldt dat Deinza haar kans ruikt en voor volgende week een gesprek met Deschacht heeft gepland. Deinze is dicht bij de deur, dus in die optiek zou de ploeg uit de Eerste Amateurklasse een mogelijkheid zijn. Het is alleen de vraag of Deinze ook de noodzakelijke financiële inspanning kan doen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat is het beste voor de 38-jarige Deschacht?

1A
19%
1B
22%
Eerste Amateurklasse
21%
Hij moet stoppen
38%
(252 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws