'Barcelona is vol bewondering en polst Liverpool voor transfer Van Dijk'

'Barcelona is vol bewondering en polst Liverpool voor transfer Van Dijk'

Gepubliceerd: vrijdag 12 juli 2019 om 10:36vr 12-07-2019 om 10:36

Laatste update: vrijdag 12 juli 2019 om 10:39vr 12-07-2019 om 10:39

FC Barcelona heeft Liverpool benaderd voor Virgil van Dijk. Dat meldt The Mirror. De aanvoerder van het Nederlands elftal ziet een overstap naar Camp Nou echter niet zitten.

Van Dijk verkaste anderhalf jaar geleden voor een recordbedrag van 84 miljoen euro naar Liverpool en dat bleek een schot in de roos: op Anfield groeide hij uit tot één van de beste verdedigers ter wereld én won hij vorige maand de Champions League. Volgens The Mirror is Barcelona vol bewondering.

Een serieuze kans maakt Barça niet op de komst van Van Dijk, schrijft 'chief football writer' John Cross. 'Verwacht absoluut niet dat het gaat gebeuren, maar Barcelona heeft meerdere keren gevraagd of Van Dijk ervoor open staat om Liverpool te verlaten', aldus Cross in zijn column voor The Mirror.

De hengelende Catalanen kregen al snel door dat Van Dijk niets voelt voor een transfer. 'De vertegenwoordigers van de Nederlandse verdediger maakten korte metten met de belangstelling, waardoor Barça er niet op door is gegaan.' Na een langere vakantie voegt Van Dijk zich zaterdag weer bij Liverpool.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Moet Barcelona vol voor Van Dijk gaan?

Ja
36%
Nee
64%
(173 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws