'Anderlecht bepaalt vraagprijs Didillon en heeft beslist over opvolger'

'Anderlecht bepaalt vraagprijs Didillon en heeft beslist over opvolger'

Gepubliceerd: vrijdag 12 juli 2019 om 09:25vr 12-07-2019 om 09:25

Thomas Didillon kan RSC Anderlecht verlaten. Wel wil paars-wit nog een aardige transfersom vangen voor de Franse doelman. Bij een vertrek van Didillon weet Anderlecht wel met welke doelmannen het in de toekomst wil werken.

Volgens Het Nieuwsblad is Anderlecht niet van plan om een nieuwe doelman te halen, indien Didillon vertrekt. Met Davy Roef en Frank Boeckx beschikt Anderlecht over twee keepers die graag nummer één willen worden. Het duo moet onder elkaar uitvechten wie onder de lat mag staan.

Het afgelopen seizoen was Didillon nog één van de weinige lichtpunten bij Anderlecht. Toch willen de Brusselaars meewerken aan een transfer. Voor vijf miljoen euro kan de Didillon Anderlecht verlaten. Rennes wil haar landgenoot graag naar de Ligue 1 halen.

Winst voor Anderlecht
Vorig seizoen haalde Anderlecht de 22-jarige Fransman voor 2,2 miljoen euro weg bij FC Metz. Een jaar later kan Anderlecht Didillon voor meer dan het dubbele alweer verkopen. Met dat geld wil Anderlecht onder meer de komst van een nieuwe centrumspits financieren.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws