'Anderlecht bepaalt vraagprijs Didillon en heeft beslist over opvolger'

'Anderlecht bepaalt vraagprijs Didillon en heeft beslist over opvolger'

12-07-2019 09:25
27

Thomas Didillon kan RSC Anderlecht verlaten. Wel wil paars-wit nog een aardige transfersom vangen voor de Franse doelman. Bij een vertrek van Didillon weet Anderlecht wel met welke doelmannen het in de toekomst wil werken.

Volgens Het Nieuwsblad is Anderlecht niet van plan om een nieuwe doelman te halen, indien Didillon vertrekt. Met Davy Roef en Frank Boeckx beschikt Anderlecht over twee keepers die graag nummer één willen worden. Het duo moet onder elkaar uitvechten wie onder de lat mag staan.

Het afgelopen seizoen was Didillon nog één van de weinige lichtpunten bij Anderlecht. Toch willen de Brusselaars meewerken aan een transfer. Voor vijf miljoen euro kan de Didillon Anderlecht verlaten. Rennes wil haar landgenoot graag naar de Ligue 1 halen.

Winst voor Anderlecht
Vorig seizoen haalde Anderlecht de 22-jarige Fransman voor 2,2 miljoen euro weg bij FC Metz. Een jaar later kan Anderlecht Didillon voor meer dan het dubbele alweer verkopen. Met dat geld wil Anderlecht onder meer de komst van een nieuwe centrumspits financieren.