Klopp ziet toptalent als belangrijkste 'aanwinst': Zullen kansen zijn voor hem

Klopp ziet toptalent als belangrijkste 'aanwinst': "Zullen kansen zijn voor hem"

Gepubliceerd: vrijdag 12 juli 2019 om 09:00vr 12-07-2019 om 09:00

Van Liverpool hoeft deze zomer geen vuurwerk te worden verwacht op de transfermarkt. Dat kondigt manager Jürgen Klopp van de Champions League-winnaar aan. Hij stelt zijn vertrouwen liever in toptalent Rhian Brewster.

Liverpool verwelkomde deze zomer tot dusver alleen de jonge Nederlander Sepp van den Berg, maar Klopp ziet dat anders. "We hebben een paar nieuwelingen", zegt de Duitser in Engelse media. "Alex Oxlade-Chamberlain en Brewster hebben vorig jaar niet of nauwelijks gespeeld. En alle jonge jongens die er deze voorbereiding bij zijn, zijn voor ons ook nieuwe spelers."

"Heel Europa wilde de markt eerder dan 31 augustus sluiten, maar Engeland is het enige land dat dat ook daadwerkelijk doet. Eindelijk", vervolgt Klopp. "We sluiten dus drie weken eerder dan de rest. We gaan zien wat er gebeurt, maar het zal niet onze drukste transferwindow aller tijden worden."

Man van de toekomst
Klopp ziet toekomst in Brewster. De negentienjarige aanvaller scoorde donderdag twee keer in het oefenduel met Tranmere Rovers (6-0). "Ik hou van dat ventje, een fantastische speler, al had ik één van die twee goals waarschijnlijk ook wel gemaakt", doelt hij op een simpele rebound. "We wisten al dat Rhian een geweldige speler was. Waarom zou ik dat niet hardop mogen zeggen?"

"Het is voor hem een belangrijk seizoen, honderd procent. Rhian is een topspits, een toptalent. Ik heb hem al verteld dat hij dit seizoen een belangrijke rol kan gaan spelen. Hóé belangrijk, dat ligt aan hemzelf. Er zullen kansen zijn voor hem", besluit Klopp.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wie is jouw grootste titelfavoriet in de Premier League?

(155 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws