Thelin lijkt toekomst bij Anderlecht al te kennen: Dat blijft tussen ons

Thelin lijkt toekomst bij Anderlecht al te kennen: "Dat blijft tussen ons"

12-07-2019 08:46 Laatste update: 09:07
4

Het vernieuwde RSC Anderlecht krijgt stilaan vorm, toch moeten er nog wat nieuwe spelers bijkomen. Een nummer negen staat op het verlanglijstje, al bestaat de kans dat ook Isaac Kiese Thelin opnieuw speelkansen krijgt.

In de voorbereiding liet Thelin al zien dat de motivatie er nog steeds is om zijn plaats af te dwingen bij Anderlecht. De Zweedse spits was al goed voor drie doelpunten, waaronder eentje tegen Benfica. Volgens Het Laatste Nieuws stak Thelin in de pikorde Ivan Santini al voorbij.

"Het doet deugd dat ik met goals de ploeg kan helpen. In de eerste plaats moet ik prof blijven. Ik lig onder contract bij Anderlecht (tot 2022, red.) en ik moet mijn best doen en hard blijven werken. Nadien zien we wel wat er komt", aldus Thelin.

Gesprek met Kompany
Thelin geeft wel toe dat hij al samenzat met speler-trainer Vincent Kompany. "Ja, ik heb met Kompany over mijn toekomst gesproken, maar dat blijft tussen ons", aldus een geheimzinnige Thelin. De Zweed lijkt bij Anderlecht te gaan blijven, al gaat paars-wit sowieso nog op zoek naar een nieuwe spits.