KAA Gent haalt pak ervaring in huis: Ik hoef geen armband om

KAA Gent haalt pak ervaring in huis: "Ik hoef geen armband om"

Gepubliceerd: donderdag 11 juli 2019 om 23:30do 11-07-2019 om 23:30

KAA Gent heeft met Vadis Odjidja Ofoe een nieuwe kapitein. De middenvelder neemt de band over van Nana Asare. Bij Gent heeft men inmiddels wel een pak ervaren mannen rondlopen. Daar is er nieuweling Mikael Lustig eentje van.

Lustig beseft dat hij met zijn ervaring de spelersgroep van Gent kan helpen. "Ik hoop dat ik kan helpen om de ploeg op moeilijke momenten te laten opstaan", zegt Lustig in Het Laatste Nieuws.

"Ik kom niet naar hier als de man die iedereen vanaf nu maar moet volgen, ik probeer gewoon mezelf te zijn en karakter te tonen als het moeilijk gaat. Daarom was ik de laatste vijf jaar ook vicekapitein bij Celtic. Ik hoef geen armband om mijn mond open te doen als dat nodig is", vertelt de verdediger.

Lustig hoopt vooral te kunnen overtuigen bij Gent. Al weet hij dat het niet makkelijk zal worden. "Ik weet dat de Belgische competitie zwaar is, maar ik ben gekomen om hoog te eindigen. Na acht jaar Celtic voelde het wel even vreemd aan om een blauw shirt aan te trekken, maar het is gelukkig niet hetzelfde blauw als dat van Rangers", lacht Lustig.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws