Doku blinkt helemaal uit bij Anderlecht: Dat zie je niet veel

Doku blinkt helemaal uit bij Anderlecht: "Dat zie je niet veel"

Gepubliceerd: donderdag 11 juli 2019 om 22:17do 11-07-2019 om 22:17

RSC Anderlecht is er woensdag in geslaagd om met 1-2 te winnen van Benfica. Eén van de uitblinkers in die partij was Jeremy Doku. Het toptalent van Anderlecht heeft zich al bewezen tijdens de oefencampagne.

De jonge flankaanvaller maakte het zijn directe tegenstander (Grimaldo) bijzonder moeilijk in de oefenpartij. Hij maakte indruk op heel wat mensen. Ook op Michel Vlap. "Wat is die jongen razendsnel voor zijn leeftijd. Dat zie je niet veel", zegt Vlap bij Het Nieuwsblad.

"Het is leuk om zo’n buitenspeler te hebben die sterk is in één tegen één-situaties. Maar je moet hem natuurlijk wel lanceren. Als de laatste pass van Jeremy soms nog iets zorgvuldiger was geweest hadden we nog meer kansen gehad, maar dat is nog een werkpuntje",geeft de Nederlander aan.

De amper zeventienjarige Doku mocht afgelopen seizoen al even proeven van het grote werk. Een doorbraak zoals Yari Verschaeren zat er echter niet in. Daar kan komend seizoen mogelijk verandering in komen. Door de blessure van Zakaria Bakkali is er alvast een concurrent minder voor Doku.

Poll

Verdient Doku al een basisplek bij RSCA?

(321 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws