OFFICIEEL: Cercle Brugge versterkt zich met Malinees van Lille OSC

OFFICIEEL: Cercle Brugge versterkt zich met Malinees van Lille OSC

Gepubliceerd: donderdag 11 juli 2019 om 19:38do 11-07-2019 om 19:38

Cercle Brugge heeft opnieuw een zomerversterking gevonden in de Franse Ligue 1. Na diverse huurovereenkomst met moederclub AS Monaco te hebben gesloten, deed Cercle ditmaal zaken met reeksgenoot Lille OSC. Cercle huurt de Malinese middenvelder Rominigue Kouamé met een optie tot koop.

'Vooraleer hij in 2016 door het Franse topteam Lille werd ontdekt speelde Kouamé voor het Malinese AS Real Bamako. Na een jaar te hebben volmaakt bij Lille B kwam Kouamé tijdens seizoen 2017-2018 zes keer in actie voor de hoofdmacht van LOSC. Afgelopen seizoen volgde dan een uitleenbeurt aan Paris FC waarvoor hij 27 keer in actie kwam', vertelt De Vereniging op haar webstek.

Sportief directeur François Vitali verwacht dat Kouamé zich zeker zal tonen bij Groen-Zwart. 'Rominigue is een middenvelder die beschikt over een goede techniek en heeft spelinzicht', klinkt het. Overigens is Cercle nog niet klaar op de transfermarkt. 'De verdere samenstelling van de kern zal de komende dagen nog verdere positieve evoluties ondergaan', aldus Vitali.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws