Gianluca Di Marzio: Ajax meldt zich bij Torino voor Braziliaans PSV-doelwit

Gianluca Di Marzio: Ajax meldt zich bij Torino voor Braziliaans PSV-doelwit

Gepubliceerd: donderdag 11 juli 2019 om 14:16do 11-07-2019 om 14:16

Niet alleen PSV, maar ook Ajax zou geïnteresseerd zijn in de diensten van de Braziliaanse verdediger Lyanco. De 22-jarige jeugdinternational van de Goddelijke Kanaries staat al een tijdje op het lijstje in Eindhoven en nu zou ook Ajax bij Torino geïnformeerd hebben naar de verdediger.

PSV zoekt al geruime tijd naar een opvolger voor Daniel Schwaab, die terugkeert naar Duitsland. De Eindhovenaren hoopten met Lyanco een oplossing te hebben gevonden voor het probleem, maar Torino vraagt meer voor de verdediger dan PSV wil betalen. Nu weet Sky Sport Italia-journalist Gianluca Di Marzio te melden dat ook Ajax zijn oog heeft laten vallen op de Braziliaan.

De Italiaanse journalist schrijft dat Torino een bod van vijftien miljoen euro van PSV heeft afgewezen, maar dat de Italiaanse club ook aanbiedingen van Ajax, AS Roma en Zenit van tafel heeft geveegd. Torino zou inzetten op een transfersom van twintig miljoen euro plus bonussen voor de 22-jarige verdediger.

Daarnaast is de club ook in onderhandeling met Lyanco over een nieuw contract. De Braziliaan ligt op dit moment vast tot 2022, maar Torino hoopt daar twee jaar aan vast te kunnen plakken. Daarnaast zou hij serieuze salarisverhoging tegemoet kunnen zien.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws