Ambitieus Lokeren doet nu ook zaakjes met Valencia: 'Jeugdinternational komt over'

Ambitieus Lokeren doet nu ook zaakjes met Valencia: 'Jeugdinternational komt over'

11-07-2019 10:20

Na de uitspraak van het BAS staat vast dat Sporting Lokeren in Eerste Klasse B zal uitkomen volgend seizoen. De Waaslanders behouden echter de goede moed, want de voorbije weken toonden ze zich bijzonder actief op de transfermarkt. Nu slaat de degradant opnieuw een slag.

Volgens Het Laatste Nieuws strijkt er straks een Spaanse jeugdinternational neer op Daknam. Francisco Navarro gaat op huurbasis aan de bak bij Lokeren, al bedong het ook een aankoopoptie. De 21-jarige Spanjaard is een aanvaller die opgeleid werd door Valencia CF. Daar wacht hij nog steeds op zijn debuut bij de A-ploeg. Afgelopen seizoen haalde Navarro één keer het wedstrijdblad.

Desondanks heeft de aanvaller wel wat adelbrieven om voor te leggen. Zo kwam hij in de jeugdreeksen steevast uit voor het Spaanse nationale elftal. Bovendien is Navarro al enkele jaren een vaste waarde bij het tweede elftal van Valencia, dat uitkomt in de Segunda Divison. Daar kende hij het voorbije jaar zijn beste periode: in 35 matchen scoorde hij negen keer.