Napoli-preses beklaagt zich: 'Real Madrid heeft overdreven verwachtingen'

Napoli-preses beklaagt zich: 'Real Madrid heeft overdreven verwachtingen'

11-07-2019 09:01

Napoli hoopt zich deze zomer te versterken met James Rodriguez, maar de 'overdreven verwachtingen' van Real Madrid staan een transfer vooralsnog in de weg. Dat stelt de flamboyante voorzitter Aurelio De Laurentiis van de Italiaanse topclub.

"James is na Cristiano Ronaldo en Lionel Messi de meest media-vriendelijke speler. Carlo Ancelotti vindt hem geweldig en we wachten op een redelijker voorstel", vertelt De Laurentiis aan de Corriere dello Sport. "Real Madrid vormt het grootste struikelblok. Ze hebben in onze ogen overdreven verwachtingen. Maar James wil naar Napoli." De Napolitanen zouden bereid zijn om 42 miljoen euro te betalen voor de Colombiaanse spelmaker.

Napoli wordt daarnaast in verband gebracht met Internazionale-spits Mauri Icardi, maar de Argentijnse topschutter zal in ieder geval niet geruild worden voor Lorenzo Insigne. "Ancelotti heeft gezegd dat hij die twee niet zou ruilen en hij heeft gelijk. Icardi mag zelf liever naar Juventus willen, ik heb ook liever Lorenzo. Voorin hebben we bovendien al Arek Milik en Dries Mertens."

"Ik ga niet ontkennen dat we navraag hebben gedaan naar Icardi", vervolgt De Laurentiis. "Hij is een uitstekende speler, maar er is zo veel gezegd over hem. Als ik het van een afstand beoordeel, wekt hij de indruk dat ze niet goed met hem omgaan en zijn talent verspillen. Maar over onze bewondering voor hem als speler, is geen twijfel."

Ook Hirving Lozano zou in de belangstelling staan van Napoli. De naam van de PSV-aanvaller valt echter niet in het interview.