'Haller wijst Premier League-transfer van 40 miljoen af, Higuaín is alternatief'

'Haller wijst Premier League-transfer van 40 miljoen af, Higuaín is alternatief'

11-07-2019 07:28

West Ham United heeft nul op het rekest gekregen van Sebastién Haller. De Premier League-club wilde liefst veertig miljoen euro betalen voor de oud-spits van FC Utrecht, maar die heeft geen trek in een transfer naar The Hammers, meldt BILD.

De 25-jarige Fransman ziet West Ham niet als een sportieve verbetering, zo schrijft de Duitse boulevardkrant. Alleen een club die actief is in de Champions League zou Haller kunnen verleiden tot een vertrek bij Eintracht Frankfurt, dat zijn aanvalsmachine deze zomer hoe dan ook uit elkaar ziet vallen. Luka Jovic vertrok al naar Real Madrid en Ante Rebic lijkt op weg naar Atlético Madrid.

West Ham blijft opnieuw met lege handen achter in de zoektocht naar een opvolger van Marko Arnautovic, die naar China is vertrokken. De Londenaren visten onlangs al achter het net bij Maxi Gomez. De Uruguayaanse spits van Celta de Vigo geeft volgens diverse Spaanse media de voorkeur aan Valencia.

West Ham komt daardoor uit bij zijn derde keus: Gonzalo Higuaín. Transfergoeroe Gianluca Di Marzio van Sky Italia weet dat de Premier League-club de Argentijnse spits wil huren van Juventus, met een optie tot koop. Daarvoor lijkt het de volle veertig miljoen nodig te hebben die eerder voor Gomez of Haller was gereserveerd.