UPDATE: Bölöni niet tevreden bij Antwerp: “Dat is alarmerend”

UPDATE: Bölöni niet tevreden bij Antwerp: “Dat is alarmerend”

10-07-2019 20:30 Laatste update: 11-07-2019 08:46

Antwerp heeft Lokomotiva Zagreb achter gesloten deuren verslagen met 2-0. Tegen de Kroatische eersteklasser miste Dieumerci Mbokani een penalty, maar Sinan Bolat kon er één redden.

Lokomotiva begint over een week al aan de competitie en was dus een scherpe tegenstander. Na gelijke spelen tegen Uerdingen, SV Meppen en Magdenburg wilde coach Laszlo Bölöni aanknopen met de overwinning.

Lior Refaelov kan al snel de 1-0 maken met een overhoeks schot. Antwerp was de dominante ploeg en kon nog dreigen via opnieuw Refaelov, Coopman en Mbokani. Diezelfde Mbokani kon voor de pauze 2-0 maken vanop de stip, maar stuitte op de doelman.

In de tweede helft kwam Bolat onoordeelkundig uit, maar hij stopte wel zelf de penalty. Even later kon Baby de zege veiligstellen na een blunder in de verdediging. 2-0 was meteen ook de eindstand.

Bolat - De Laet (46′ Buta), Batubinsika (46′ Seck), Pius (83′ Kakudji), Juklerød (83′ De Wilde) - Haroun (46′ Baby), Hongla (83′ Quirynen) - Coopman (70′ Hairemans), Refaelov (70′ Nazaryna), Rodrigues - Mbokani (83′ Geeraerts).

Update 11/07, 08.46: Na de overwinning tegen Lokomotiva Zagreb was coach Laszlo Bölöni geen tevreden man. "Het ritme lag te laag en ook individueel gaven mijn spelers me geen voldoening. Ik miste enthousiasme en dat is alarmerend”, liet de Roemeen aan Het Laatste Nieuws weten.