Hagi onhaalbaar? 'Spartak is serieus en ook Barcelona heeft interesse'

Hagi onhaalbaar? 'Spartak is serieus en ook Barcelona heeft interesse'

Gepubliceerd: woensdag 10 juli 2019 om 20:00wo 10-07-2019 om 20:00

De Belgische clubs lijken niet meer in de race voor Ianis Hagi. De twintigjarige Roemeen stond lange tijd in de belangstelling van KRC Genk en Anderlecht, maar FC Barcelona en Spartak Moskou hebben de beste papieren om hem over te nemen van Viitorul Constanta.

Georghe Popescu, oud-international, voormalig speler van onder meer PSV en FC Barcelona en tegenwoordig voorzitter van Viitorul, bevestigt dat Barça en Spartak met Hagi bezig zijn. "Spartak heeft serieuze interesse, terwijl Barça ook in de markt is", reageert Popescu in de Roemeense pers.

"Voor zover ik weet denkt Barça eraan om Hagi te kopen en hem dan uit te lenen aan Real Valladolid. Dat zien wij niet zitten", vervolgt de Viitorul-preses. "We hebben met meerdere partijen gesproken. Over transfersommen kan ik geen uitlatingen doen."

Hagi werd ook gelinkt aan Sevilla, Borussia Dortmund en Ajax. "Het toont aan dat Hagi een grote speler kan worden. Ik denk dat hij in elke competitie kan spelen. Hij moet nog wel volwassen worden in zijn spel, maar dat gaat in de komende twee of drie jaar gebeuren."

Hagi ligt tot medio 2023 vast bij Viitorul Constanta. De Roemeense topclub wordt getraind door zijn vader Georghe Hagi.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws