Gerucht in Spanje: Barcelona ziet De Ligt-alternatief lopen bij Manchester United

Gerucht in Spanje: Barcelona ziet De Ligt-alternatief lopen bij Manchester United

10-07-2019 15:24
2

FC Barcelona houdt geen rekening meer met de komst van Matthijs de Ligt en ziet Victor Lindelöf als alternatief. Volgens Mundo Deportivo hebben de Catalanen al navraag gedaan bij Manchester United, maar nog zonder resultaat.

De Ligt lijkt onderweg naar Juventus en dus wil Barcelona ergens anders een centrale verdediger vandaan halen. Volgens MD wordt Lindelöf nu als goed alternatief gezien. Manchester United toont zich echter nog niet erg bereidwillig. The Mancunians hebben tot nu toe alleen maar aangegeven dat Lindelöf niet te koop is.

Zaakwaarnemer Hasan Cetinkaya wilde niet op details ingaan, maar bevestigde wel dat Lindelöf in de belangstelling staat van 'een grote Europese club'. "Maar of hij United verlaat is afhankelijk van de club", stelt hij tegenover MD. Of het ook om FC Barcelona gaat, wilde de zaakwaarnemer niet bevestigen. 

FC Barcelona hoopt dat United alsnog van gedachten veranderd en toch bereid is Lindelöf van de hand te doen. Pas als dat gebeurd, gaat de club in gesprek met de speler.