Oefenmatchen 10 juli: STVV verliest van Lens, Antwerp verslaat Kroaten

Oefenmatchen 10 juli: STVV verliest van Lens, Antwerp verslaat Kroaten

10-07-2019 15:00 Laatste update: 20:55
4

De Belgische eersteklassers zijn bezig aan hun voorbereiding om het seizoen 2019 – 2020. Daar horen de nodige oefenwedstrijden bij. VoetbalPrimeur.be brengt je elke dag een overzicht van de oefenmatchen, de opstellingen, de resultaten en de nodige wedstrijdverslagen.

Het is Royal Antwerp FC dat het programma op gang trapt met een onderonsje met het Kroatische Lokomotiva Zagreb, de nationale nummer zes van het afgelopen jaargang. Een uur later stuit Sint-Truiden op het Franse Lens, dat de inmiddels 35-jarige Guillaume Gillet onder contract heeft staan.

Anderlecht en Benfica zorgen voor het dessert op deze woensdag. Vincent Kompany en zijn mannen willen zich herpakken na de 5-2 nederlaag tegen Ajax. Misschien kan van de ontmoeting met de Portugezen gebruik worden gemaakt om Mile Svilar terug naar Neerpede te halen. Overigens is het duel dankzij Proximus live te bekijken.

Overzicht oefenmatchen 6 juli:
17u: Royal Antwerp FC - Lokomotiva Zagreb (Kro) 2-0
18u: Sint-Truiden - RC Lens (Fra)
Lens, vorig seizoen de nummer vijf uit de Ligue 2, klopte STVV met 2-1.


19u: Oud-Heverlee Leuven – KAS Eupen

OHL leek goed op weg naar de zege tegen Eupen na doelpunten van Hubert en Mbombo. In het laatste kwartier trokken Toyokawa en Gnaka de bordjes toch weer gelijk. 

20u: Waasland-Beveren – Lommel SK

De troepen van Adnan Custovic wonnen met 3-1 tegen SK Lommel.


21u30: Benfica (Por) – Anderlecht