'Real wil nog eens zes spelers verkopen om Pogba-transfer te financieren'

'Real wil nog eens zes spelers verkopen om Pogba-transfer te financieren'

10-07-2019 12:00
11

Real Madrid hoopt nog altijd op de komst van Paul Pogba, maar weet dat het zal moeten verkopen om een gigantisch bod neer te kunnen leggen bij Manchester United. De Mancunians hebben duidelijk laten weten dat zij geen noodzaak voelen om de Fransman van de hand te doen.

De Koninklijke deed met Marcos Llorente, Raul de Tomas, Mateo Kovacic and Theo Hernandez al enkele spelers van de hand, maar volgens Marca mogen meer spelers vertrekken. Los Blancos hoopt met de verkoop van maximaal zes spelers nog eens 200 miljoen euro binnen te halen. 

James Rodriguez, die na twee jaar Bayern München is teruggekeerd in Madrid, is een van die spelers. Atletico Madrid en vooral Napoli willen de Colombiaan graag overnemen. Daarnaast zijn ook Isco, Gareth Bale, Lucas Vazquez, Keylor Navas en Mariano Diaz beschikbaar voor een transfer.

Op die manier hoopt Real Madrid genoeg geld binnen te halen om Pogba alsnog naar de Spaanse hoofdstad te kunnen halen. Mochten er geen spelers meer worden verkocht, moet trainer Zinedine Zidane zijn droomversterking uit het hoofd zetten.