'Bayern München puzzelt en overweegt oude bekende terug te halen naar Duitsland'

'Bayern München puzzelt en overweegt oude bekende terug te halen naar Duitsland'

Gepubliceerd: woensdag 10 juli 2019 om 11:01wo 10-07-2019 om 11:01

Bayern München overweegt Mario Mandzukic terug te halen naar Duitsland. Technisch directeur Hasan Salihamidzic heeft meerdere namen op zijn wensenlijst staan, waaronder die van de 33-jarige spits. Dat schrijft BILD woensdag.

Volgens het Duitse medium kan de Kroaat als back-up fungeren voor Robert Lewandowski en is een bijkomend voordeel dat hij ook inzetbaar is op de vleugels. Mandzukic ligt nog tot medio 2021 onder contract bij Juventus. Hoewel de concurrentie in Turijn groot is, kwam Mandzukic vorig seizoen tot 25 wedstrijden in de Serie A, waarvan 23 als basisspeler.

Het is volgens BILD echter nog onduidelijk wat de plannen van de nieuwe manager Maurizio Sarri zijn met Mandzukic. Het is niet uitgesloten dat Mandzukic kandidaat is om te vertrekken. Ook Borussia Dortmund zou eventueel interesse hebben in de diensten van de routinier.

Mocht het zover komen zou dat voor Mandzukic na vijf jaar een terugkeer in de Bundesliga betekenen. Tussen 2010 en 2014 speelde Mandzukic in Duitsland voor VfL Wolfsburg en Bayern München. Via Atlético Madrid kwam de Kroaat in 2015 bij Juventus terecht, dat destijds 21 miljoen voor de aanvaller betaalde.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Een goede versterking voor Bayern?

Ja
51%
Nee
49%
(86 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws