UPDATE: ‘Ook Engelse club springt in de dans voor Praet’

UPDATE: ‘Ook Engelse club springt in de dans voor Praet’

Gepubliceerd: woensdag 10 juli 2019 om 10:23wo 10-07-2019 om 10:23

Laatste update: donderdag 11 juli 2019 om 09:44do 11-07-2019 om 09:44

Dennis Praet wordt al een tijdje in verband gebracht met een transfer. Nu laat ook technisch directeur van Sampdoria Carlo Osti zich uit over een mogelijke overgang van de Rode Duivel.

Na een sterk seizoen is de middenvelder klaar voor een stap hogerop. Club en speler hebben al een tijdje een mondelinge overeenkomst dat een transfer aan de orde is bij een goed bod. “Praet is een speler van wereldklasse”, wordt Osti geciteerd door Het Laatste Nieuws. “De komende dagen zouden er zich wel eens opties uit het buitenland kunnen aanbieden.”

Vooral AC Milan wordt genoemd. Coach en mentor Marco Giampaolo wilt dat Praet hem volgt naar Milaan. “Als de bus de juiste rijstrook volgt, speelt hij straks bij Milan. Giampaolo is gek van hem”, laat Osti weten. Milan moet echter ook rekening houden met Financial Fair Play-regels. Sampdoria verkoopt Praet liever aan een buitenlandse club. Naar verluidt is ook Valencia is de markt.

Update 11/07, 09.44: Volgens Sky Sport springt ook Leicester City in de dans voor Dennis Praet. De Engelse club trok onlangs Youri Tielemans aan, maar is nog steeds op zoek naar extra creativiteit op het middenveld.

Poll

Is Praet klaar voor een stap hogerop?

(428 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws