Negatieve uitspraak kan gevolgen hebben voor Mechelen: Drie à vier vertrekkers

Negatieve uitspraak kan gevolgen hebben voor Mechelen: "Drie à vier vertrekkers"

Gepubliceerd: woensdag 10 juli 2019 om 09:00wo 10-07-2019 om 09:00

De onduidelijkheid over 1A, dan niet 1B (of zelfs Eerste Amateur) teistert KV Mechelen. Het haalde nog geen enkele nieuwkomer in huis. Bovendien dreigen verschillende spelers de club te verlaten, indien de uitspraak van het BAS negatief is.

"Natuurlijk zijn er jongens die een vertrek overwegen als het 1B wordt. Als ik dit op mijn twintigste had meegemaakt, dan wilde ik ook geen tweede jaar in 1B spelen", is linksachter Lucas Bijker eerlijk bij Gazet Van Antwerpen.

Indien Mechelen niet naar 1A mag, vreest Bijker dat enkele ploegmakkers andere oorden gaan opzoeken. "Het duurt gewoon te lang. Bij een negatieve uitspraak dreigen we misschien drie à vier sterkhouders te verliezen."

Geen verhuis
Bijker zelf blijft Mechelen sowieso trouw, ook bij een niet-promotie. "Eind vorig seizoen heb ik een goed gesprek gehad met mijn vrouw. De conclusie was dat een stabiele thuissituatie en een rustig gezinsleven voor mij het belangrijkste is. Ik heb helemaal geen zin om opnieuw te verhuizen. En ik heb het hartstikke naar mijn zin bij deze club."

Poll

Waar zal Mechelen uitkomen komend seizoen?

(981 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws